NYT BADEVÆRELSE

Hos J.E.N Byg er vi specialister inden for badeværelser efter flere års erfaringer. 

Nyt badeværelse til perfektion

Har du igennem længere tid været træt af dit gamle badeværelse, som ikke har set skyggen af en håndværker de seneste 20 år? Eller har du lige købt et nyt hus eller ny lejlighed?
Så lad os opfylde dine drømme om et nyt badeværelse, og gøre drømmen til virkelighed. Med et nyt badeværelse foretager du en direkte investering i ejendomens værdi, samt en investering du kan gøre glæde af hver dag.

Størrelsen på dit badeværelse er underordnet

Vores mål er, at gøre dig glad for dit kommende badeværelse. Det gør ingen forskel for os, om det drejer sig om en lille renovering, eller om det er dit gamle badeværelse som skal bygges op helt fra bunden.
Resultatet bliver det samme ved begge opgaver. Forarbejdet er fuldført, finishen er i top, og du vil være begejstret for dit nye badeværelse.

Komplet løsning

Badeværelset er et af de mere komplicerede rum rent byggeteknisk. At renovere et nyt badeværelse kræver oftest, at der skal en elektriker, maler, murer og VVS’er indover.
Vi varetager gerne rollen som hovedentreprenør. Det betyder, at vi kan give dig et komplet tilbud, samt være ansvarlige for den færdige løsning. Du får trygheden ved kun, at skulle kommunikere med en fagperson i stedet for flere forskellige.

 

Skriv til os for et uforpligtende tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find os

Adresse:
Hinbjerg 81
2690 Karlslunde

w

Kontakt

Telefon:
40 26 83 96
E-mail:
jan@jenbyg.dk